onsdag 7 september 2011

Storstädning och dess positiva effekt på ens hälsa

För ett bra tag sedan så skrev jag på Facebook att jag skulle en gång för alla råda ordning på mitt sovrum som inte sett så mycket förändring på evigheter, resultatet blev att jag kastade ut en massa skit och lyckades förändra och modernisera rummet. Jag skrev även att nu ska den där jävla bokhyllan också få sig en rejäl omstrukturering och idag har det hänt!
Jag har spenderat ett par timmar med att kasta ut en massa böcker och tidningar (böckerna flyttades till ett annat rum där dem socialiserar med andra böcker och tidningarna hamnade i vinden!), jag passade även på att dammsuga på ställen som inte sett ljus på evigheter och nu ser allt mycket bättre ut!

Vad har då detta med hälsan att göra?
Förutom oskadliggörandet av dammråttorna så finns det även ett annan positiv effekt nämligen att kunna säga till sig själv att "I fucking did it!" och inte längre störa sig på att saker inte förändras i ens liv!

Jag passade även på att starta nästa fas som är att samla mina papper på en och samma plats för att enklare hitta dom och den förändringen kommer mycket snabbare om möjligt redan imorgon!

Så för alla er som stör er på att saker inte förändras, börja med småsteg och gör en efterlängtad förändring i hemmet och ni ska se att glädjen och viljan att förnya och förändra ert liv till det mer positiva sker snabbare och oftare!

Nu blir det dags att hoppa in i duschen och sedan sova, god natt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar